-مشخص کردن درصد های عناصر اصلی و فعال موجود در بسته بندی کودها. علامت اختصاری N-K-P ( نیتروژن- فسفر- پتاسیم) ترکیب اصلی است که روی پاکت بیشتر کودها موجود است. معمولا درصد آن به صورت ۱۰-۱۰-۳۰/ ۱۰-۵-۵/ ۲۱-۰-۰ نوشته می شود. برای مثال ۱۰-۱۰-۳۰ معنی این اعداد این است که ۴۵ کیلوگرم از کود دارای ۵ کیلو گرم نیتروژن، ۴.۵ کیلو گرم فسفر و ۴.۵ کیلوگرم پتاسیم می باشد. ۲۲.۵ کیلوگرم مواد باقی مانده موجود در کود را مواد تشکیل دهنده بی ضرر یا غیر فعال تشکیل می دهند.

Teaching reading packaging of fertilizers

-آگاهی از مزایا مورد استفاده ی هر عنصر که در کود موجود می باشد. نیتروژن موجود در کود به سبز شدن و رشد گیاهان کمک می کند. برای میوه دهی، گلدهی و ریشه دار کردن گیاهان نیز فسفر و پتاسیم موجود در کود مفید می باشند. سریع ترین و ارزان ترین راه برای رشد سریع و سبز شدن چمن ها استفاده از کود ۲۱-۰-۰ می باشد. ترکیب اصلی این کود سولفات آمونیاک است و برای افزایش چمن های سالم که تحمل بالایی در برابر خشکسالی دارند در ریشه ی چمن ها این کود را گسترش می دهند. یک کود عمومی دیگر که برای چمن ها استفاده می شود، کودی با ترکیب ۱۰-۶-۴ می باشد. با این کود می توان چمن های واقعا سالم و سبز داشت.

Teaching reading packaging of fertilizers

-درباره ی نیاز های گیاهتان مطالعه کنید. برای رشد گیاه باید چندین منبع را مورد بررسی قرار دهید و همچنین به مقایسه ی پیشنهادات و نکات مطرح شده از سوی کارشناسان مختلف و در مورد گیاهان مختلف بپردازید. در هنگام خرید کود کسب اطلاعات درباره ی درصد های نیتروژن، پتاسیم و فسفات در تصمیم گیری خرید بهترین کود به شما کمک می کند. گیاهان نیز مانند سایر موجودات برای رشد و نمو به مواد و تغذیه ی مناسب نیاز دارند، بدین منظور از کودهای مناسب برای رشد آن ها استفاده کنید.

Teaching reading packaging of fertilizers

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *