انتخاب یک سیستم خنک کننده یا گلخانه با یک دریچه. استفاده از دستگاه های خنک کننده استیرفوم، گلخانه های پلاستیکی و سینی های کشتی که با روزنامه پوشیده شده اند، برای کشت قارچ مناسب است. عمق سینی ها باید ۱۵ سانتی متر باشد.
تهیه و آماده سازی ظرف مناسب برای کشت قارچ. بسترهای آماده برای کشت در بازار موجود بوده و می توانید آن ها را خریداری نمایید. مواد مختلفی از جمله کود، آرد چاودار، ورمیکولیت و خاک اره مورد نیاز است. اما وجود کمپوست و تراشه های چوب از اهمیت بالاتری برخوردار است.
- با توجه به این که قارچ ها مانند گیاهان نمی توانند مواد مورد نیاز خود را تامین کنند باید در بستر آن ها قند، نشاسته، سلولوز و نیتروژن موجود باشد. برای کشت قارچ های مختلف به بسترهای مختلف نیاز است:
- کمپوستی ک بر پایه کود باشد برای قارچ های دکمه ای مناسب می باشد. کود اسبی و پوشال مناسب می باشد. این نوع کود نسبت به سایر کودهای موجود، مورد استفاده ی بیشتر است.
- علاوه بر کود مناسب باید کمی آهک به آن برای تنظیم ph بین ۷.۱ تا ۷.۳ اضافه نماییم.
کاشت اسپان قارچ. باید با فاصله از هم و در عمق ۵ سانتی متری قارچ ها را بکاریم. البته می توان آن ها را در محیط کشت پاشید و سپس با کمپوست پوشاند.
دمای محیط. بهتر است دمای محیط بستر کشت ۲۱ درجه سانتی گراد باشد. می توان ظرف را در یک اتاق گرم یا در مقابل آفتاب نیز قرار داد. پس از گذشته حدود ۳ هفته ریشه ها گسترش می یابند.باید میسیلیوم ها را که به عنوان بذر قارچ استفاده می کنید، پس از این که به حالت تارهای عنکبوت ظاهر شدند در فضایی بسیار تاریک قرار دهید و دمای نگهداری آن ها را ۱۶ درجه سانتی گراد کاهش دهید. روی اسپان ها را با ۲.۵ سانتی متر خاک گلدان پر کنید.
آبیاری. باید سطح خاک را تا حدی که رطوبت حفظ شود آبیاری نمایید. اگر در فضای داخلی گرم آن را نگه داری کنید باید هر روز آبیاری کنید.
رطوبت را تا ۳ الی۴ هفته حفظ کنید. در طی این ۳ تا ۴ هفته باید دقت داشته باشید که قارچ ها سیاه لزج و یا کپک زده نشده باشند. زمانی که قارچ ها رسیدند می توانید پارچه ی حاوی اسپان را بردارید.
برداشت قارچ ها. زمانی که پرده غشایی که کلاهک را به ساقه متصل می کند، بلند شود به منظور رسیدگی قارچ ها است. نباید قارچ ها را به یکباره از خاک بیرون کشید. باید آن ها را با پیچ دادن و یا با چاقو برداشت نمایید.