-به کرم های برگخوار و سوراخ های روی برگ ها توجه کنید. برای دیدن این موارد باید به زیر برگ ها دقت کنید. ممکن است لاورهایی را که در زیر برگ ها وجودداردرا نیز مشاهده کنید. اگر محصول کشت شده در مزرعه ی شما جو یا گندم است، ممکن است کرم های برگخوار را در داخل نوک گیاهان پیدا کنید. کرم های برگخوار بزرگ معمولا قهوه ای یا زرد رنگ و یا دارای نوارهای سبز کمرنگ هستند. سوراخ ها و نقاط ایجاد شده بر روی برگ ها شبیه فلفل سیاه می باشد.
-کوتاه کردن محصول. در مزارع یونجه خشک که دچار این کرم ها شده اند، بهتر است یونجه ها را کوتاه کنید. اگر مزرعه ی یونجه شما آلوده به این کرم ها شده است اولین مرحله کوتاه کردن یونجه ها می باشد.
-استفاده از حشره کش ها برای مبارزه با کرم های برگخوار. در هر مزرعه و زمینی می توان از حشره کش ها برای از بین بردن کرم های برگخوار استفاده کرد. انواع آن:
- حشره کش آسانا برای مزارعی که محصولات ذرت در آن کشت می شود، نباید ۲۱ روز از برداشت از آن استفاده کرد.
- حشره کش پرمترین برای گیاه ذرت است و نباید تا ۳۰ روز ازبرداشت آن استفاده کرد.
- حشره کش کارباریل که می تواند بر روی گیاه ذرت یا گندم اعمال شود. نباید بیشاز دو بار از این حشره کش استفاده شود. در ۲۱ روز از زمان برداشت آن را اعمال نکنید.
- حشره کش اتیل که برای ذرت، سورگوم و همه ی دانه های کوچک مفید است. باید این حشره کش را به صورت هوایی استفاده نمود. پس از استفاده تا ۳ روز منتظر بمانید.
- حشره کش lorsban که برای ذرت و سورگوم کاربرد دارد و باید تا ۱۵ روز بعد از اعمال آن دام ها از این محصولات دور نگه داشت.
- حشره کش malation , lannate را می توان برای تمامی محصولات استفاده کرد. پس از اعمال این حشره کش تا ۲ روز به مزرع وارد نشوید.