-زیر و رو کردن خاک بستر کشت. مقداری از خاکی را که در آن قصد کشت دارید زیرو رو نمایید و در محل پخش کنید. این کار به رشد با کیفیت محصولاتتان کمک می کند.
-خاک ها را بر روی بذرها بریزید. برای جلوگیری از خورده شدن بذر گندم ها توسط پرندگان بهتر است روی آن ها را خاک بریزید.
-هرس کردن شاخه های گندم. زمانی که گندم ۳ سانتی متر بلند شد، باید علف های هرزی را که در اطراف آن به وجود آمده است را حذف کنید. ممکن است تا زمان برداشت محصول دو بار به حذف و از بین بردن علف های هرز بپردازید.
-رسیدگی محصول. زمانی که گندم ها شروع به پرپشت شدن و سفت شدن کردند، می توانید بگویید که محصول گندم دارید. باید آخرین مرحله ی وجین و هرس کردن را انجام دهید. پس از آن می توانید زمین را کود داده و آن را رها کنید. این عمل شما را در داشتن محصولاتی بهتر کمک می کند.
-گرده افشانی. اگر زمانی که گندم ها به وجود آمدند روی قسمت هوایی آن فلس های سفید رنگی را مشاهده کردید، باید با استفاده از یک برس چند بار روی گندم بزنید. این عمل در صورتی که وزش باد کم باشد، صورت می گیرد و موجب می شود که عمل گرده افشانی یا خود لقاحی صورت گیرد.
-زمان برداشت. وقتی که محصولات به رنگ زرد و طلایی رسیدند می توان آن ها را برداشت کرد. از داس یا قیچی های تیز تیغه دار برای این کار استفاده نمایید. پس از برداشت ۲ هفته صبر کنید تا گندم ها رسیده شده و پس از آن برای تهیه ی آرد و آسیاب آماده می شود.
-استفاده مجدد. اگر حداقل تا یک هفته ساقه های گندم را روی زمین رها کنید، باعث می شود که مواد مغذی استفاده نشده به زمین برگردد.