کودهای زیادی در بازار با توجه به نیاز گیاهان مختلف موجود می باشد. هر کدام از این کودها دارای مواد مغذی مختلفی هستند. تشخیص کود و میزان مصرف آن را کارشناسان متخصص این حوزه تعیین می کند. در این جا با تفاوت برخی کود ها و نحوه ی تشخیص آن ها بیشتر آشنا خواهیم شد.

انواع کودها

-اگر قصد دارید کوددهی به گیاه را در هنگام آبیاری آن انجام دهید، باید کود را به صورت محلول در آب استفاده نمایید. کود های مایع در بازار موجود می باشند که معمولا آن را هنگام آبیاری اضافه می کنند. کود مایع به رشد گیاهان و افزایش تغذیه ی آن ها کمک می کند.
Different types agricultural fertilizers

-استفاده از کود گرانوله. گاهی باید به گیاه برای تغذیه ی بهتر و بیشتر کود غلیظ و فراوانی داد. بهترین انتخاب استفاده از کود گرانوله ( دانه دانه) می باشد. زمانی که گیاه دچار کمبود یکسری مواد مغذی شود با استفاده از کود گرانوله می توان به سرعت این کمبود را جبران نمود. این کود باعث کاهش ph خاک نیز می شود. شما می توانید با مشاهده ی رنگ زرد برگ ها متوجه کمبود مواد مغذی شوید.
کود های گرانوله که به کودهای آلی هم معروف اند از کمپوست زباله، کود مرغی و.. به علاوه افزودنی هایی مثل گوگرد، چغندرقند و بنتونیت تشکیل می شود.

Different types agricultural fertilizers

-کود رهش کنترل. زمانی که خواستید کود به آرامی به بوته های گیاهان برسد، بهترین گزینه انتخاب کود های رهش کنترل است. دقت داشته باشید قبل از استفاده ی این کود ها باید حتما دستورالعمل روی بسته را بخوانید تا با توجه به دوز مشخص شده، استفاده کنید. عناصر موجود در این کودها به آرامی و کم کم در خاک آزاد می شود، به همین دلیل بهتر است کوددهی را تا ۴ الی ۹ ماه ادامه دهید.

-استفاده از کود پلت. بهتر است هنگام استفاده از کود های ارگانیک رهکش که زمان زیادی برای انتشار مواد مغذی آن ها در خاک نیاز است از کود پلت یا قرص مانند استفاده نمود. این کود ها گیاه را تغذیه کرده و خاک اطراف را نیز غنی می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *