آماده سازی باغ برای کشت هویچ
مکانی با نور کافی. نور کامل برای رشد هویچ مناسب است. البته می توان آن را در مکان های سایه انداز هم کشت کرد.
خاک نرم. از مهم ترین فاکتورها که به کشت هویچ کمک می کند، خاک نرم است. می توان با استفاده از بیل خاک بستر کشت را زیرو رو کرد تا نرم شود. زمین را از هرگونه سنگ و کلوخ پاکسازی کنید. اگر خاک خیلی نرم باشد، مانند خاک رس می توانید شن یا کمپوست به آن اضافه نمایید.
PHخاک. باید خاک کشت هویچ کمی اسیدی باشد. معمولا PH8 تا ۶.۸ برای آن مناسب است.
کوددهی. برای کوددهی اولیه از کودهای کشاورزی، ارگانیک و یا کمپوست استفاده کنید. ۱۰ سانتی متر کمپوست را با خاک مخلوط کنید، با این کار به جوانه زنی بذرها و افزایش عملکرد آن کمک خواهید کرد.
کاشت هویچ
زمان کاشت. سه هفته پس از آخرین سرمای بهار می توانید بذرها را بکارید. بعد از کشت اولیه کم کم بذرهای بیشتری را یک بار در هر هفته و تا مدت ۲ تا ۳ هفته بکارید. قبل از کشت خاک را شخم بزنید.
کاشت بذر. بذرها را به صورت ردیفی بکارید. باید بذرها را با فاصله ی ۲ تا ۵ سانتی متر در عمق کم و بسیار سطحی بکارید. فاصله ی ردیف ها نیز باید۲۰ تا ۲۵ سانتی متر باشد.
پوشش بذر. روی بذرها را باید فقط در حدود ۱ سانتی متر با خاک غنی شده پوشاند. می توان از کمپوست، مخلوط خاک، شن و ماسه برای پوشش آن استفاده نمود.
بررسی جوانه های سبزشده. با توجه به درجه حرارت خاک بذرها ۱ تا۳ هفته بعد جوانه می زنند. هرچه خاک سرد تر باشد جوانه زنی بذر ها طولانی تر خواهد بود.
آبیاری. پس از کاشت باید هویچ را با دقت آبدهی کرد. بذرهای هویچ خیلی سبک و شکننده می باشند. نباید بذرها را با شدت و یا زیاد آبیاری کرد.
شخم زدن. با گذشت یک هفته از کاشت بذرها باید زمین را شخم زد. با این کار می توان به راحتی علف های هرز را از بین برد تا رشد نکنند.