انگور فرنگی سیاه را اگر به صورت تازه بخورید به دلیل طعم و مزه خاصش ممکن است برایتان ناخوشایند باشد. البته اگر این انگور به مربا یا آبمیوه تبدیل شود، بسیار خوشمزه است و مورد علاقه افراد می باشد.

مراحل کشت انگور فرنگی سیاه

-از انتخاب منطقه کشت مناسب برای انگور فرنگی سیاه مطمئن شوید. این میوه در برابر سرما بسیار مقاوم است و برای رشد بهتر به زمستان سرد نیاز دارد.

 

-انتخاب محلی آفتاب گیر. برای کاشت انگور فرنگی سیاه بهتر است با نورگیری مناسب آفتاب در نظر بگیرید، گرچه این درختچه می تواند در محل هایی با سایه اندازی مناسب نیز رشد کند اما نور کامل خورشید برای آن بهتر است.

 

-آماده سازی خاک جهت کشت انگور فرنگی سیاه. این میوه به خوبی تغذیه می کند و به خاک سرشار از مواد مغذی نیاز دارد. برای آماده کردن خاک باید در اوایل بهار زمین را شخم زد و به آن پتاس و نیتروژن اضافه نمود. خاک انگور سیاه فرنگی باید سبک، دارای زهکش مناسب و مرطوب باشد.

 

-کاشت انگور سیاه. زمان کاشت آن باید ساقه را ۵ سانتی متر عمیق تر از توده ی ریشه کاشت.

 

-برداشت محصول انگور فرنگی سیاه. نباید قبل از زمان مشخص میوه درختچه ی انگور را بچینید. بهتر است بعد از رسیدن میوه ها چند روز به آن ها مهلت دهیم تا دارای طعم و مزه ی بهتری شوند. شما می توانید زمانی که میوه های انگور سیاه از شاخه خود به خود جدا شده و افتادند، آن ها را برداشت کنید.

 

-هرس کردن انگور فرنگی سیاه. معمولا هر درختچه ی انگور باید حدود ۶ تا ۱۰ شاخه داشته باشد. هر سال باید شاخه های خشک شده را هرس نمود. هرس کردن شاخه ها باعث تحریک گیاه و رشد بهتر و بیشتر آن می گردد. هرس نمودن ۳ سال یکبار درختچه ها به تجدید قوای کل آن کمک خواهد کرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *