-گیاه قهر و آشتی را به گلدان بزرگتر منتقل نمائید. اگربذر بیشتری در گلدان کاشته اید زمانی که ارتفاع جوانه ها زیر ۲ سانتی متر است آن هایی که کوچکتر و ضعیف تر هستند باید به گلدان دیگر انتقال دهید. پس از بزرگ شدن گیاه قهر و آشتی و ریشه های این گیاه از سوراخ زهکش کف گلدان ظاهر شد آن را به طور صحیح به یک گلدان بزرگتر منتقل نمائید.

-حفظ رطوبت خاک گیاه قهر و آشتی. بستر کشت این گیاه باید همیشه رطوبت داشته باشد. لازم نیست آن را خیس نگه دارید. اگر گلدان گیاه قهر و آشتی در اتاق خشک قرار دارد هر چند وقت یک بار آن را نزدیک دستگاه مه فشان با آب ولرم قرار دهید.

-نگهداری گیاه قهر و آشتی در خانه. گیاه قهر و آشتی در بیش تر مناطق به عنوان علف هرز شناخته شده است. از آنجا که وطن اصلی این گیاه در مناطق گرمسیر آمیکا می باشد بهتر است از گیاه قهر و آشتی در محیط خانه مراقبت شود که گرم می باشد.

-استفاده از کودهای شیمیایی برای رشد بهتر گیاه قهر و آشتی. می توانید در طول فصل رشد گیاه قهر و آشتی هر هفته یک بار از کود کامل و متعادل و در فصل زمستان یک بار در ماه استفاده نمائید. از تماس مستقیم کود شیمیایی با ریشه گیاه اجتناب ورزید.

-محافظت از گیاه قهر و آشتی در مقابل سرما. از آنجایی که گیاه قهر و آشتی گیاه منطقه گرمسیری می باشد بهترین دما در شب ۲۱ درجه سانتی گراد یا بالاتر می تواند باشد.

  • یکی از نشانه های سرمازدگی در گیاه قهر و آشتی زرد شدن برگ و ساقه می باشد.

-برای رشد گیاه قهر و آشتی مکان مناسب انتخاب نمائید. گیاه قهر و آشتی دارای ساقه علفی می باشد و زمانی که مقداری رشد نمود روی زمین قرار می گیرد و خزش می کند. برای رشد عمودی آن نیاز به حائل است. برخی از این گیاهان تا ارتفاع ۱متر و حتی ۲ متر رشد خواهند کرد.

-بذر گیری از گیاه قهر و آشتی. گیاه قهر و آشتی در سال اول رشد رویشی و در سال دوم رشد زایشی داشته و تولید گل می کنند و پس از تولید گل از بین خواهد رفت. در صورتی که این گیاه سرمای اول را پشت سر بگذارد و به زندگی ادامه دهد گیاه دو ساله یا چند ساله نامیده می شود. در گیاهان دوساله سال اول رشد رویشی داشته و با شروع فصل سرما شاخ و برگ آن ها از بین می رود و ریشه به خواب زمستانه میرود و بعد از سپری شدن دوره ی سرما با شروع سال جدید مجدد ریشه فعال شده و شروع به تولید و شاخ و برگ و تولید گل می کند  و بعد گیاه کم کم از بین می رود. برای بذر گیری از این گیاه بعد از خشک شدن غلاف روی گیاه آن ها جمع آوری نموده و بذرها را از داخل غلاف خارج نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *