-انتخاب یک نوع جعفری برای کشت. جعفری را با توجه به برگ آن به دو دسته تقسیم میکنند: ۱- جعفری برگ چین دار(مجعد) ۲- جعفری برگ پهن و یا صاف ( جعفری ایتالیایی) طعم جعفری برگ پهن قوی تر است و در پخت و پز بیشتر استفاده می شود. به صورت کلی هر نوع از جعفری را که انتخاب نمایید، دارای طعمی ملایم می باشد. جعفری را به دو صورت می توان کشت کرد:
- کاشت مستقیم بذر جعفری: می توان آن را به صورت مستقیم در گلدان و یا بستر مورد نظر کاشت. در صورتی که آب و هوا سرد باشد نمی توان جعفری را به شیوه ی مستقیم کاشت، باید آن را پس از آخرین یخبندان به این شیوه کشت کرد.
- نشاء گیری جعفری: بذرهای جعفری در محیط خانه و در یک سینی نیز قابل کشت هستند. پس از ظهور ۳ برگ می توان آن را در بستر اصلی پرورش داد. یکی از مزیت های نشاء گیری این است که می توان در شرایط خوبی آن ها را رشد داد و در زمان مناسب به بستر اصلی منتقل کرد. با این کار سریع تر محصولمان آماده می شود.
-انتخاب مکان مناسب برای کشت جعفری دارای اهمیت است. با این که تقریبا می توان در هر محلی آن را پرورش داد اما در محل هایی که دارای شرایط سخت است، رشد به خوبی صورت نمی گیرد. باید مکان رشد دارای نور مناسب خورشید باشد. اگر جعفری را در گلدان می کارید، آن را در مقابل پنجره و نور مستقیم خورشید قرار دهید.
– خاک مناسب را انتخاب نمایید. خاک باید تقریبا نرم، پر از کمپوسیت و مواد معدنی بوده و PH آن بین ۶ تا ۷ باشد. خاک باید حتما آزمایش شود و در صورت لزوم به آن پیت ماس اضافه گردد. بهتر است ۵۰% خاک گلدان با ۵۰% خاک کمپوسیت مخلوط گردد. این ترکیب با به وجود آوردن یک بافت سبک و پوک باعث چسبیدن راحت خاک به ریشه های کوچک جعفری می شود.