-بررسی محیط. برای کاشت درخت زردآلو مناطق سردتر بهتر می باشند. البته می توان آن را در مناطق نیمه گرمسیری که فصل زمستان نسبتا سردتری را دارند کاشت.
-استفاده از نهال یا دانه ی زردآلو. استفاده از هسته زرد آلو سخت تر است، چون باید آن رادر میان خاک مرطوب قرار داد تا جوانه بزند. اگر از نهال استفاده می کنید بهتر است ۱ یا ۳ ساله باشد.
-انتخاب زمین مناسب برای کشت. از درخت در برابر باد و یخبندان باید جلوگیری کرد. در مناطق سرد بهتر است زرد آلو را در کنار آفتاب و محلی آفتاب گیر کاشت. در هر زمانی به جز زمان های بسیار گرم می توان زردالو را کاشت.
-آماده سازی خاک. باید خاکی با مواد مغذی فراوان که دارای زهکش مناسب است انتخاب کنید و ph آن را بین ۶.۵ تا ۸ تنظیم نمایید. خاک شنی و سبک برای زرد آلو مناسب نیست.
-زمان کشت. در اواخر زمستان و یا اوایل بهار درخت زردآلو را بکارید. اگر در منطقه ای با آب و هوای معتدل هستید می توانید نهال ها را در پاییز بکارید. پس از کاشت به آن آب دهید و لایه ی مالچ را روی آن قرار دهید.
-آب دهی. نمی خواهد آن را در آب غرق کنید، چون سبب فاسد شدن ریشه ی آن می شود. تنها باید خاک را خوب خیس نمود. خاک باید زهکش خوبی داشته باشد.
-کوددهی. در اواخر پاییز و در زمان میوه دهی به گیاه کود دهید.
-باروری. پس از گذشت ۳ تا ۴ سال درختان میوه خواهند داد.
-تنک کردن میوه ها. زمانی که زردآلو ها کوچک هستند آن ها را تنک کنید و تا زمانی که آن ها بزرگ شوند این کار را انجام دهید. اگر در شاخه ای بیش از ۳ تا ۴ تا زرد آلو موجود است می توان آن ها را تنک کرد.
-هرس کردن. درخت زردآلو را زیاد هرس نکنید. هرس زیاد باعث می شود که میوه ی کم تری را برداشت نمایید. در سال های اول کشت کم تر به هرس کردن بپردازید. پس از آن هر ۴ تا ۶ سال یکبار هرس کردن را انجام دهید. در هرس کردن سال های آتی سعی کنید شاخه هایی را که میوه تولید نمی کنند را برای هرس کردن انتخاب کنید.
-برداشت محصول زردآلو. از اواسط تابستان تا اوایل پاییز زمان برداشت زردآلو است. چون در این زمان اکثر انواع زردآلوها آماده ی چیدن هستند. در هنگام چیدن مواظب پوست زردآلوها باشید.