-تهیه بذر یا نشاء. بذرهای کدو را باید ۲ هفته قبل از آخرین یخبندان نشاء زد.
-زمان کاشت کدوی زمستانی. پس از گذشت ۲ یا ۴ هفته از آخرین یخبندان می توان کدوهای زمستانی را کاشت. برای جوانه زنی بذر کدو دمای خاک باید ۲۰ درجه ی سانتی گراد باشد.
-فاصله ی تپه ها و پشته ها. باید فاصله بین پشته ها از هم ۲ متر باشد و ردیف پشته ها باید فاصله ای ۲.۵ متری از هم داشته باشند. برگ ها و شاخه های کدوی زمستانی نیاز به فضای بیشتری نسبت به کدوهای تابستانی دارد. در صورت نیاز به فضای بیشتر می توانید از داربست استفاده نموده و به صورت عمودی آن ها را کشت کنید.
-کشت ۶ بذر یا ۳ جوانه. پس از این که بذرها جوانه زدند می توان آن ها را تنک کرد و سه جوانه قوی را باقی گذاشت.
-آبیاری. کدو هفته ای ۱ الی ۲ بار به آبیاری کامل نیاز دارد. گیاه کدو هر هفته به ۲.۵ سانت آبیاری سطحی یا قطره ای نیاز دارد. باید به پایه ی گیاه آب بدهید. آب اگر به برگ های گیاه برسد آن ها را دچار قارچ ها و سفیدک هایی می کند.
-قرار دادن یک تخته ی چوبی زیر برگ های کدو. این کار از خراب کردن کدو توسط حشرات جلوگیری می کند. پس از برداشت باید گیاهان باقی مانده را حذف کرد. با این کار حشرات ساقه خور کدو که در برخی از ساقه ها هستند از بین می روند. اگر کدو ها را بر روی داربست پرورش دهید آسیب کمتری به آن ها می رسد.
-زمان رسیدگی کدو. با گذشت ۷۵ تا ۱۲۰ روز کدو ها کاملا رسیده می شوند. زمانی که دیگر با ناخن خود نتوانید کدو را سوراخ کنید، نشان رسیدگی آن است و می توانید آن را برداشت کنید.
-نحوه ی برداشت. باید با استفاده از ابزاری تیز و برنده کدو را با ۵ سانتی متر از شاخه ی آن جدا نمایید. کدو باید در مکانی خشک نگهداری شود. معمولا باید کدوهای زمستانی را ۱ الی ۲ هفته ای استفاده کرد، البته برخی از آن ها تا ۳ ماه نیز قابل نگهداری می باشند.